Gummipakninger

Gummipakinger og tetninger

Vi hjelper deg med å utvikle spesialtilpassede gummiprodukter som gummipakninger og tetninger. Vi leverer gummipakninger og teknisk gummi til industrien. Vi er også leverandør av pakninger til næringsmiddelindustrien. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Vi bistår med med å finne den beste løsningen for deg. Norsk Gummi er rådgiver innen gummiprodukter. God planlegging med grundig gjennomgang av produktets virkemåte gir et godt resultat.

Stansing
Vi stanser og skjærer pakninger, tetninger, gummilister samt gummidetaljer for ditt behov. Vi kan levere i celle og svampgummi, kompaktgummi, silikongummi fra eget verksted. Stansing er en fremgangsmåte for fremstilling av hull og former i et materiale. Denne metoden innebærer at et knivverktøy med den ønskede formen av detaljen presses gjennom materialet. Stansing utføres i forskjellige materialer som gummi, plast, polyuretan, osv.

Norsk Gummi AS har kapasitet til å stanse store serier med spesialløsninger for dine behov. Ta gjerne kontakt med oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med stansing.

 

Gummipakning med verktøyGummipakning med boksFiberpakninger

 

 

 

 

 

 

amc mecanocaucho modulbilde2